Felhasználónév, jelszó: Regisztráció


Szerdazene

2013-05-30 10:14:24


Debütáltunk!


Szerda délután volt, és a Szerda, amolyan baráti bemutatkozásként, egy szabadtéri koncertre készülÅ‘dött, koraesti kezdéssel, az R33 kertjébe. Szerda délután volt, amikor a kedvesen enyhe májusi télben olyan jégesÅ‘ érkezett, hogy a még munkáját végzÅ‘ dobos épphogy nem akadt el autójával a hömpölygÅ‘ árban, és amikor a gitáros finom modorú, aggódó hangvételű smsét megkapta: "Nem szép most az idÅ‘, sajnos."  (A szavak behelyettesítendÅ‘k...)

 

Ekkor a menedzsment az efbéoldalunkon, ismerÅ‘sök támogató megosztásával hadjáratot indított, melynek következményeként a statisztika szerint néhány óra alatt 1500-an olvashatták, hogy nem lesz baj, jöjjenek csak az érdeklÅ‘dÅ‘k, mert cunami esetén a rendezvény a bálteremben lesz megtartva. Ez azért különösen aranyos, mert ebbÅ‘l úgy 1400-an még soha nem is hallottak a zenekarról vagy a közelgÅ‘ koncertrÅ‘l!

 

Aztán mire hat óra tájban, bekksztédzs alapon a helyszínre érkeztünk, Gulyás Peti, az R33 sámánja már néhány gyakorlott mozdulattal elűzte a gonosz felhÅ‘ket, feljebb tolta a hÅ‘mérÅ‘ higanyszálát, és szimfonikus kora nyári estét varázsolt nekünk, bÅ‘szen lehetett tehát pakolni a sátor alá a dobot és az erÅ‘sítÅ‘ket, az áramütés veszélye mexűnt, kezdtünk is aggódni, hogy akkor mi lesz a produkcióval és a maradandó élménnyel.

 

Végül azért valami sikerülhetett, mert csak egyszer kellett kérni a közönséget, hogy spontán tapsoljon vissza minket, hadd játsszuk el a ráadás számunkat is!

 

Köszönjük minden résztvevÅ‘nek, hogy elvette a szüzességünket, Szerda világkarrier indul!

 

További képek a koncertÅ‘l itt!

 

 



Hozzászólások száma: 1 db




Kommentáld!



A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Hozzászólások




hajasgergo

2013-05-30 10:43:21

Itt is szeretném mindenkinek megköszönni a megjelenést, és a bűbájos fogadtatást. Kiválóan éreztem magam!



--> VISSZA <--


© copyright 2013 Szerda zenekar