Felhasználónév, jelszó: Regisztráció


Szerda

2013-06-25 20:46:13


Adriánszalka InterYou


Máté Adrián basszusgitárosunkkal házi koncertje alkalmából házi legyekről, házi lekvárról és házi pornóról beszélgettünk.

 

Mi jut eszedbe először, ha meghallod: Mátészalka?

- Csupa közhely! :-) Haza, hon, otthon, család, barátok, ezek egybegyúrt egyvelege...

 

Mi az első emléked, ami bevillan Mátészalka elhagyásával kapcsolatban?

- Amikor Pestre jöttem szerencsét próbálni, csak egy olcsó albérletem és egy kis nyáron összeszedett pénzem volt, ami 3 hónapig lett volna elég. Így az fogalmazódott meg bennem a Mátészalka vége táblánál, hogy vajon miként térek majd vissza? Úgy, aki csak látogatni jött, vagy úgy, aki haza…

 

És?

- Szerencsére már az első elköltözési kísérletem jól végződött. Sikerül fenntartanom magam 2007 óta.

 

Milyen gyakran jársz vissza Mátészalkára?

- Eleinte még 2-3 hetente hazajártam, aztán az évek alatt ez redukálódott, és előbb 2-3 havonta, aztán már csak félévente mentem.

 

Hogy kell elképzelni egy ilyen a hazatérést? Nagy családi ház muskátlival, loncsos kutya szalad eléd, anyukád készíti a kedvenc kaját?

- Drága jó édesanyám mindig megkérdezi, hogy milyen kaját főzzön, úgyhogy ez stimmel :-) De amúgy panellakás, és maximum anyám szalad elém! Otthon szinte 24 órában mozgásban vagyok, mert nagyon kevés idő alatt kell minél több rokont, barátot, ismerőst meglátogatnom. Visszatérve a kajához, most töltött káposztát rendelek, mert úgy tudom valaki közülünk halálosan szerelmes belé.

 

Milyen zenei élmény ugrik be Mátészalkáról?

- Természetesen korábbi bandám, a 5oultrain és a közös emlékek, koncertek, fesztiválok. Továbbá a Közel 10 zenekar, amiben is volt szerencsém nekem is közreműködnöm. Végül, de nem utolsó sorban a többi helyi együttes, akik igyekeznek színesíteni kicsiny városunk programjait. ’Szalka ebből a szempontból igen termékeny!

 

Üzennél-e valamit a ’Szalkaiaknak így a Szerda koncert előtt?

- Naná! Nagyon boldog vagyok, hogy végre ismét hazai pályán zenélhetek! Remélem, minél többen megtiszteltek minket a figyelmetekkel! Gyertek! Hajrá MSZ!!Hozzászólások száma: 1 db
Kommentáld!A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Hozzászólások
mateadrian

2013-06-26 13:22:55

Ezúton szeretném megköszönni, hogy a házi kopasz-csonka-törpe-sex videóra nem tértetek ki. :D--> VISSZA <--


© copyright 2013 Szerda zenekar