Felhasználónév, jelszó: Regisztráció


Szerda

2013-08-04 23:06:47


Rázendített a Szerda bébi!


Isten hozott, Vendel! Gratulálunk mexületésedhez! Hogy érzed, hogy ment?

Nagyon jól sikerült a felkészülésem, és amit elterveztem, hogy világra jöjjek, azt  sikerült is maradéktalanul megvalósítani. Az időzítésre különösen büszke vagyok,  mert apu augusztus elsején született, a bátyám augusztus harmadikán, így  nekem az augusztus másodika több mint ideális, mert együtt ünnepelhetek velük,  mégis van egy saját szülinapom.

 

Melyek voltak a legnehezebb pillanatok?

Nos, még odabent hallottam, ahogy apu a légkondi miatt morog, és tényleg elég  hideg volt, amikor kidugtam a kobakom, de ennél is nagyobb problémának  látszott hirtelen, hogy néhány másodpercig a nyakamnál egy kicsit beakadtam,  és aztán mikor végre puszit adhattam anyunak, nagyon meg volt ijedve, hogy  milyen lila vagyok. De nem lett belőle baj.

 

És mire emléxel legszívesebben?

Nézd, ez az egész procedúra azért elég macerás. Az ember izgatott, elszánt és  tele van várakozással, de nem könnyű az út kifelé. Egyértelműen anyu majd apu  ölelése volt a csúcs, hiszen a hangjukat már nagyon jól ismertem, és piszok  kíváncsi voltam rájuk!

 

Ha már a hangoknál tartunk, mi úgy hallottuk, bátyád egy műanyag gitár és egy  szintetizátor boldog használója, és édesapád gumilapját is előszeretettel püföli.  Neked vannak zenei ambícióid?

Annyi biztos, hogy a Szerda repertoárját nagyon jól ismerem, ha kell, be tudok ugrani bárki helyett. Már koncerten is voltam! Persze  még csak hallgattam, de legközelebb már látni is fogom! Ott találkozunk! Addig is köszönöm a kedves fogadtatást, most szundítok  még egy kicsit, puSzerda © mindenkinek!Hozzászólások száma: 2 db
Kommentáld!A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Hozzászólások
hajasgergo

2013-08-05 09:18:11

Szia, Pindúr!mateadrian

2013-08-05 10:58:34

Szervúúúúsz Vendel!!--> VISSZA <--


© copyright 2013 Szerda zenekar